Анализатор натријум-фосфата и силиката

 • Индустријски анализатор фосфата

  Индустријски анализатор фосфата

  ★ Модел број: ЛСГГ-5090Про

  ★ Канал: 1 ~ 6 канала за опционо, уштеду трошкова.

  ★ Карактеристике: Висока прецизност, брз одговор, дуг живот, добра стабилност

  ★ Излаз: 4-20мА

  ★ Протокол: Модбус РТУ РС485, ЛАН, ВИФИ или 4Г (опционо)

  ★ Напајање: АЦ220В±10%

  ★ Примена: термоелектране, хемијска индустрија итд

 • Индустријски онлајн мерач натријума

  Индустријски онлајн мерач натријума

  ★ Модел број: ДВГ-5088Про

  ★ Канал: 1 ~ 6 канала за опционо, уштеду трошкова.

  ★ Карактеристике: Висока прецизност, брз одговор, дуг живот, добра стабилност

  ★ Излаз: 4-20мА

  ★ Протокол: Модбус РТУ РС485, ЛАН, ВИФИ или 4Г (опционо)

  ★ Напајање: АЦ220В±10%

  ★ Примена: термоелектране, хемијска индустрија итд

   

 • Индустријски онлајн анализатор силиката

  Индустријски онлајн анализатор силиката

  ★ Модел број: ГСГГ-5089Про

  ★ Канал: 1 ~ 6 канала за опционо, уштеду трошкова.

  ★ Карактеристике: Висока прецизност, брз одговор, дуг живот, добра стабилност

  ★ Излаз: 4-20мА

  ★ Протокол: Модбус РТУ РС485, ЛАН, ВИФИ или 4Г (опционо)

  ★ Напајање: АЦ220В±10%

  ★ Примена: термоелектране, хемијска индустрија итд